Nyílt nap – Gamification

Kedves Érdeklődő!

Az Idea Képzési Központ 2017. június 21-én 17h-i kezdettel indítja útjára nyílt napok sorozatát, melyben térítésmentesen megismerhetsz minket, képzéseinket, trénereinket.

Első nyílt napunkon személyesen találkozhatsz Pusztai Ádámmal, aki a Gamification témában ad majd egy kis ízelítőt. Ádám TEDx kurátor, TEDxYouth előadó. Három évig volt nevelőtanár a Pannon Egyetem kollégiumaiban. Emellett a Toastmasters veszprémi szervezetének vezetője, a Láthatatlan Egyetem veszprémi elnöke, és a Kollektíva alapító tagja.

De mi is az a Gamification?

A Gamification vagy magyarul játékosítás egy egyre népszerűbb módszer, amellyel játékokban fellelhető elemeket ültetünk át nem-játékos környezetbe. A módszertanok célja, hogy a felhasználók (azaz “játékosok”) viselkedését pozitívan befolyásolja: gyakrabban térjenek vissza a folyamatba, aktívabban vegyenek részt benne, vagy akár a tanulást is támogathatja. Habár a játékokban alkalmazták először ezeket a viselkedéspszichológiai módszereket – innen ered a játékosítás kifejezés -, célszerűbb ehelyett Emberközpontú Tervezésként (Human Centered Design) hivatkozni rá.

Miért lehet ez hasznos számodra?

A kétórás workshopon összeillesztjük a gamification alappilléreit fejben: a motivációk fajtáit, a játékos típusokat, a játéktervezési technikákat és a jutalmazási rendszereket. A világ egyik legszélesebb körben használt keretrendszerét, az Octalysis-t fogjuk megismerni.

Részletek:

A nyílt napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat a facebook oldalunkon jelezheted.

Helyszín:

1082 Budapest, Kisfaludy u. 19. Fszt.2., (2-es kapucsengő) a Corvin mozitól 2 percre.

Időpont:

2017. június 21., 17:00-19:00.

Megtisztelő részvételedre feltétlen számítunk!

Torma Ferenc

Intézményvezető

IDEA Képzési Központ

2017-06-19T16:32:30+02:00